Poortautomatisering

Installatie

Een goede installatie van uw poortautomatisering is van essentieel belang voor zowel de veiligheid als voor een goed functionerend en storingsvrij systeem. U kunt dit uiteraard geheel door onze zeer vakbekwame mensen laten verzorgen, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

De mogelijkheden

  • Compleet verzorgd door Klaassen Toegangscontrole. Zo bent u er zeker van dat alle bijkomende aspecten, zoals een computer programmering tot in detail goed worden uitgevoerd.
  • Hulp bij installatie en voorbereiding. Voorbereidingen zijn het halve werk, mede om deze reden is het raadzaam ons te betrekken alvorens er eventueel straat of metselwerk plaats gaat vinden.
  • Zelf installatie. De doe-het-zelver voorzien wij van advies of gedeelte hulp. Zo kunt u besparen op de aanleg van funderingen en op bijvoorbeeld het trekken van de benodigde leidingen en kabels voor een automatisering

Op de systemen die (deels) door ons zijn geïnstalleerd kunnen wij een goede garantie geven. Indien u de installatie zelf heeft gedaan of door derden heeft laten doen kunnen wij alleen garantie geven op de geïnstalleerde materialen, mits deze niet door gebruikersfouten defect zijn geraakt.