Poortautomatisering

Kosten

Er zijn tal van merken verkrijgbaar op het gebied van poortautomatiseringen. Wij hebben met ons assortiment niet gemikt op “goedkoop in de aanschaf”. Wel durven wij te stellen dat onze producten garant staan voor een lange levensduur. Regelmatig treffen wij motoren aan van onze merken die ruim boven de 10 jaar levensduur behalen. Als u de kosten van de installatie uren en materialen afweegt tegen de kosten van de automatisering zelf, dan zult u begrijpen dat besparen op de kosten in de aanschaf uiteindelijk tot hogere kosten lijden.

Veel te vaak treffen wij klanten aan die eerst een aanzienlijk bedrag hebben uitgegeven aan een relatief goedkope poortautomatisering, om vervolgens door ons een compleet nieuwe automatisering van een degelijk merk te laten installeren. Om deze reden leveren wij alleen de beste merken en worden deze geïnstalleerd door onze zeer nauwkeurige en vakbekwame monteurs. Er is namelijk niets zo frustrerend als een automatische poort die dienst weigert op de meest ongelegen momenten.

Garantie

Zonder servicecontract kunnen wij de veilige en goede werking van een automatisering niet controleren. Natuurlijk verplichten wij u tot niets en geven wij zelfs in de meeste gevallen een garantie van 2 jaar. Mocht echter blijken dat de gebreken zijn voortgekomen uit geen of slecht onderhoud, dan brengt het reparatiebezoek wel kosten met zich mee.

In combinatie met een Basis servicecontract bent u zeker van 2 jaar garantie.
In combinatie met een All-in servicecontract verlengen wij de garantie tot maximaal 10 jaar.

Bent u opzoek naar een kwalitatief hoogwaardige automatisering met een lange levensduur, dan biedt Klaassen Toegangscontrole u exact wat u zoekt.