Poortautomatisering

Poortautomatisering

Bij aanschaf van een nieuwe poort wordt deze vaak voorzien van een automatisering. Naast de gebruiksgemakken van een automatische poort dient het tevens als eerste obstakel tegen inbraak. Met uitsluitend de beste aandrijvingen en geavanceerde besturingen staan onze automatische poorten garant voor een hoge veiligheid, een laag energieverbruik, weinig onderhoud en een hoog gebruikersgemak met een lange levensduur.

Voor welke poorten?

  • Vleugelpoorten, met 1 of 2 vleugels.
  • Schuifpoorten, enkele schuifpoorten maar ook schuifpoorten die vanuit 2 zijdes naar elkaar bewegen.
  • Bestaande poorten. Ook bestaande poorten kunnen wij in 99% van de situaties voorzien van een automatisering.

In principe kunnen wij elke poort automatiseren, de grootte en het gewicht zijn daarin geen bepalende factoren.

Gebruiksgemakken

Dat uw poort via een handzender opent met een druk op de knop, is vanzelfsprekend. Er zijn echter nog zoveel meer optie die uw gebruiksgemak kunnen verbeteren. Hieronder volgt een kleine opsomming van de mogelijkheden:

  • Tuinverlichting schakelen door middel van de 3 overige knoppen op de handzender.
  • Tuinverlichting schakelen zodra u de poort een commando tot openen of sluiten geeft. Uw tuinverlichting zal  bijvoorbeeld 4 minuten blijven branden als u ’s avonds uw poort gebruikt.
  • Een garagedeur of andere toepassing openen of sluiten met de overige knoppen op handzender.
  • Verschillende “logica’s” gebruiken met de verschillende knoppen op de handzender. Zo is het mogelijk uw poort na een ingestelde wachttijd te laten sluiten, of deze open te laten staan tot u nogmaals op een van de knoppen drukt.

Heeft u andere wensen met betrekking tot de aansturing van uw poort? Wij kunnen nagenoeg al uw wensen realiseren. Voor meer informatie kijkt u naar onze Toegangscontrole oplossingen.