Poorten

Poorten

Klaassen Toegangscontrole staat voor kwaliteit en levert daarom de toegangspoort die uw woning of bedrijf verdient. Een toegangspoort kan, mits professioneel uitgevoerd, het aanzicht van uw woning of bedrijf aanzienlijke verfraaien.

Naast de uitstraling die een geautomatiseerde toegangspoort met zich mee brengt dient het tevens ter preventie van ongewenste bezoekers. U bent in staat om uw tuin of terrein af te sluiten van de openbare weg en zo een eerste obstakel te creëren wat preventief kan dienen tegen ongewenste bezoekers. Tevens kunt u natuurlijk toegang verlenen aan zij die daar wel recht toe hebben.

Met een automatische toegangspoort van Klaassen Toegangscontrole bent u er zeker van dat de toerit naar uw woning of bedrijf veranderd in een ware entree. Of u nu exact weet wat u wilt, of nog geen idee heeft welke uitstraling uw nieuwe poort dient te krijgen, wij voorzien u vanaf stap 1 met de juist informatie en advies.

Met een toegangspoort van Klaassen Toegangscontrole kiest u voor:

  • Een totale oplossing. Wij voorzien u van nagenoeg onbeperkte keuzes en advies en u bepaalt tot in detail hoe u de vormgeving en de uitstraling wenst te hebben.
  • De best mogelijke kwaliteit. Wij hanteren een kwalitatieve standaard waar al onze materialen en materiaalbehandelingen aan dienen te voldoen.
  • A-merk kwaliteit in poortautomatiseringen. Kenners weten het maar al te goed, Faac is het merk dat de betrouwbaarheid geeft die uw poort verdiend.
  • Uitstekende service. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u het beste bieden dat verkrijgbaar is. Storingen of gebreken zijn bij ons daarom een zeldzaamheid. Mocht het echter toch zo zijn dat er zich een storing voordoet, dan zullen wij per direct het probleem komen verhelpen.